Mai multe drumuri naţionale care traversează judeţul Olt vor intra în reparaţii

Prefectul de Olt, Silviu Neacşu, anunţă că Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova se va ocupa, în perioada următoare, de rapararea mai multor drumuri naţionale care traversează judeţul Olt.

Primele artere naţionale care vor intra în reparaţii sunt cele din zona Corabia, după care vor urma cele din zona Caracal.

„Am obţinut promisiunea şi înţelegerea de la domnul director al CNADNR (Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România), Narcis Neaga, astfel încât mai multe drumuri naţionale din judeţul Olt vor fi reparate. Primele care vor intra în reparaţie vor fi cele din sectorul Bechet până spre Izbiceni şi Izlaz, şi celelalte din zona Caracal – Corabia, aşa că în perioada imediat următoare ne vom implica în aceste proiecte”, a declarat prefectul judeţului Olt,

Alte proiecte anunţate de Silviu Neacşu şi confirmate de şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, Adrian Lumezeanu, sunt intrarea Podului Olt în reparaţie capitală şi realizarea a două centuri ocolitoare la Slatina şi Balş.

„În perioada imediat următoare avem soluţii pentru Podul Olt. De asemenea, am obţinut mai mult decât o promisiune legată de Centura Slatinei, care va avea în acest an un început. Deci se vor demara acţiunile legate de studiul de fezabilitate şi celelalte activităţi pentru centura acestui municipiu”, a declarat prefectul de Olt.

Pentru centura Balşului studiul de fezabilitate este deja realizat, urmând obţinerea tuturor avizelor şi acordurilor pentru demararea lucrărilor, a precizat Adrian Lumezeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here