Tânără de 18 ani din Caracal, violată de patru indivizi pe un câmp. Unul dintre violatori este militar

Parchetul Militar Bucureşti anchetează un caz de viol petrecut luna trecută în Olt, întâmplare similară celei din Vaslui. Victima este o tânără de 18 ani care locuieşte în Caracal, ea fiind obligată de patru indivizi să întreţină relaţii sexuale cu ei. Printre violatori se numără şi un militar român de la baza NATO din Deveselu.

 

Potriit Poliţiei, patru bărbaţi din Deveselu sunt acuzaţi că au forţat o tânără de 18 ani să întreţină cu ei relaţii sexuale, după ce au sechestrat-o pe un câmp. Incidentul s-a petrecut pe 15 iunie. Fata a mers la Politie să depună plângere în ziua următoare. Ea a povestit că mergea la o întâlnire alături de o prietenă, când s-au întâlnit cu un cunoscut din Deveselu, care s-a oferit să le ducă cu maşina. Pe drum, acesta a oprit pentru a lua încă trei prieteni. El a oprit însă autoturismul pe un câmp şi, împreună cu cei trei amici, au violat-o pe tânără în vreme ce prietena ei, minoră, era închisă în maşină.

Printre cei patru suspecţi, toţi din comuna Deveselu, se numără şi un militar de la baza NATO din localitate. Este şi motivul prin care dosarul, înaintat iniţial Parchetului de pe lângă Judecatoria Caracal, a fost preluat de Parchetul Militar Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here