Jandarmii din Olt au pedepsit 50 de persoane cu amenzi de peste 15.000 lei, săptămâna trecută

Jandarmii olteni au sancţionat, săptămâna trecută, aproape 50 de persoane, constatând 24 infracțiuni. La nivelul judeţului, peste 100 de jandarmi au acţionat, zilnic, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Jandarmii olteni au aplicat, în perioada 17 iunie – 23 iulie, 44 de amenzi contravenţionale în valoare de peste 15.000 lei şi cinci avertismente scrise. De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 24 de infracţiuni, dintre care opt înfracțiuni în mod independent şi 16 în cooperare cu Poliţia, cu 17 de autori identificaţi.

În aceeași perioadă, peste 100 de jandarmi au acţionat zilnic, la nivelul judeţului Olt, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, activităţile însumând 163 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here