CSM a sesizat Inspecţia Judiciară în cazul tinerei din Olt violată pe câmp de patru indivizi

Consiliul Suprem al Magistraturii (CSM) a sesizat Inspecţia Judiciară în cazul agresiunii sexuale comisă, luna trecută, de patru indivizi asupra unei tinere de 18 ani, care locuieşte în Olt. 

„Ca urmare a informaţiilor lansate în spaţiul public referitoare la cazul de agresiune sexuală din judeţul Olt, domnul judecător Marius Badea Tudose, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, a sesizat Inspecţia Judiciară în vederea identificării cauzei şi efectuării de verificări potrivit art. 74 alin. 1 lit. c din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Superior al Magistraturii.

 
Potrivit Poliţiei, patru bărbaţi din Deveselu sunt acuzaţi că au forţat o tânără de 18 ani să întreţină cu ei relaţii sexuale, după ce au sechestrat-o pe un câmp. Incidentul s-a petrecut pe 15 iunie. Fata a mers la Poliţie să depună plângere în ziua următoare. Ea a povestit că mergea la o întâlnire alături de o prietenă, când s-au întâlnit cu un cunoscut din Deveselu, care s-a oferit să le ducă cu maşina. Pe drum, acesta a oprit pentru a lua încă trei prieteni. El a oprit, apoi, autoturismul pe un câmp şi, împreună cu cei trei amici, au violat-o pe tânără în vreme ce prietena ei, minoră, era închisă în maşină.
 
Cu toate că fapta este una deosebit de gravă, cei patru tineri acuzaţi de viol sunt cercetaţi în stare de libertate.

Printre cei patru suspecţi, toţi din comuna Deveselu, se numără şi un militar de la baza NATO din localitate. Este şi motivul prin care dosarul, înaintat iniţial Parchetului de pe lângă Judecatoria Caracal, a fost preluat de Parchetul Militar Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here