Accident teribil la Corabia: Doi oameni au murit arzând de vii într-un autoturism care a luat foc

Două persoane şi-au pierdut viaţa într-un mod cumplit, vineri dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau s-a lovit de un pom de pe marginea drumului şi a luat foc. Groaznicul accident s-a petrecut la Corabia. Victimele au murit arse de vii în maşină înainte de intervenţia pompierilor. Este vorba de şoferul maşinii, un tânăr de 22 de ani, din Corabia, şi de o altă persoană rămasă, deocamdată, neidentificată.

Teribilul accident a avut loc în jurul orei 04.00. Potrivit primelor informaţii, autoturismul rula pe drumul naţional 54 A, care face legătura între oraşele Corabia şi Bechet (Dolj). La un moment dat, din cauze care nu au fost încă stabilite, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un pom de pe marginea şoselei. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a luat foc. Până la sosirea pompierilor şi a ambulanţelor la faţa locului, maşina a ars ca o torţă în noapte, cele două persoane care se aflau în autoturism arzând, şi ele, de vii.

„La faţa locului au ajuns pompierii de la Garda Vişina, cu o autospecială de stingere complexă, prevăzută cu echipamente pentru descarcerare. Din păcate, cele două victime aflate în autoturism au fost găsite carbonizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu. 

Una dintre victime este şoferul autoturismului, un tânăr de 20 de ani, din Corabia. Cealaltă victimă nu a putut fi încă identificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here