Sute de amenzi în valoare de peste 64.000 de lei de la jandarmii olteni, în luna august

Jandarmii olteni au sancţionat, luna trecută, peste 200 de persoane, constatând aproape 80 de infracțiuni. La nivelul judeţului, jandarmii au efectuat, împreună cu poliţiştii, peste 1.100 de patrule pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Jandarmii olteni au aplicat, în august, 240 de sancţiuni contravenţionale, 39 de avertismente şi 201 amenzi, valoarea totală a acestora depăşind 64.000 de lei. De asemenea, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 79 de infracţiuni, dintre care 20 în mod independent şi 59 în cooperare cu Poliţia, identificând peste 80 de autori.

De asemenea, efectivele de jandarmi au asigurat ordinea publică la 26 manifestări culturale şi sportive şi au executat 40 de misiuni în cooperare cu alte instituţii, precum Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Direcţia Silvică Olt, Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt, dar şi cu executori judecătoreşti pentru spijinirea acestora în aplicarea unor hotărâri ale instanţeor de judecată.

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here