Corina Sulger este noua preşedintă a femeilor social-democrate din Slatina. Ea a înlocuit-o pe Cristina Tomireanu

Organizaţia Femeilor Social-Democrate (OFSD) Slatina şi-a ales, luni după-amiază, în cadrul conferinţei municipale, o nouă preşedintă în persoana Corinei Sulger, care a înlocuit-o pe Cristina Tomireanu.

Cele peste 180 de delegate au mai ales în posturile de vicepreşedinte pe Mariana Matei, Daniela Matei, Aurelia Tănase (consilier local şi şefa Centrului de Excelenţă Olt), Simona Antonie şi Rădiţa Piroşca (şefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt), iar funcţia de secretar executiv va fi ocupată de Vera Rachina (inspector şcolar).

Din biroul municipal al OFSD Slatina mai fac parte, ca membri, Maria Tudose, Corina Mişu, Eugenia Ionela Mateşică, Mariana Tunăreanu, Cristina Ilie, Ana Smarandache, Costinela Grofu, Mihaela Ivan, Ilona Buzatu, Elena Vişan şi Gabriela Şerban.

Noua şefă a OFSD Slatina a spus că, fiind adepta continuităţii, va prelua toate ideile bune ale predecesoarelor sale şi, alături de ideile sale pe plan politic, social şi cultural, le va dezvolta în cadrul noilor tendinţe. De asemenea, Corina Sulger a spus că, în acest mandat, va fi adepta feminismului, dinamismului şi performanţei.

Conferinţa a fost prezidată de şefa Organizaţiei Femeilor Social-Democrate Olt, Felicia Man. La eveniment a fost prezent şi preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu,  care a avut, ca totdeauna în astfel de momente, un discurs galant. Minoritatea bărbătească a mai fost reprezentată de Marius Iancu, vicepreşedinte al PSD Slatina şi manager al Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu Greci.

Tot la conferinţa de luni a fost ales un nou consiliu al OFSD Slatina, dar şi câteva zeci de delgate ale care vor reprezenta organizaţia la conferinţa judeţeană a OSFD Olt, eveniment care va avea loc în data de 10 septembrie, tot în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean. 

Corina Sulger deţine un post de conducere în cadrul CEZ România şi este şi vicepreşedintă a OFSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here