Marius Oprescu: „PSD Slatina este obligată să câştige Primăria Slatina în 2016”

Anunţând că nu va mai candida pentru un nou mandat în fruntea PSD Slatina, Marius Oprescu a declarat, miercuri, la conferinţa organizaţiei municipale unde locul său a fost luat de deputatul Emil Moţ, că echipa social-democraţilor slătineni este obligată să câştige, în 2016, funcţia de primar al municipiului-reşedinţă de judeţ.

 
„Privind spre viitor, sunt convins că Organizaţia PSD Slatina va reuşi să construiască, în continuare, proiecte pentru acest oraş. Va avea susţinerea mea, a domnului preşedinte Paul Stănescu, a întregului Birou Permanent Judeţean şi, bineînţeles, va fi obligată să câştige Primăria municipiului Slatina. Avem multe proiecte în derulare, sunt altele pe care le vom implementa în perioada următoare, iar acest obiectiv al nostru va fi realizabil, sunt convins”, a declarat Marius Oprescu.
 

Fostul lider al PSD Slatina a mai spus că retragerea sa nu este un pas înapoi şi că va îi va sprijini pe colegii săi de partid din poziţia de preşedinte executiv al PSD Olt, funcţie pentru care va candida în cadrul alegerilor interne de luna aceasta.

 
„Nu mă retrag, nu este un pas înapoi, este doar o dorinţă a mea de a da altor tineri o şansă, aşa cum am primit-o eu, şi de a mă concentra mai mult pe obiectivele mele în cadrul organizaţiei judeţene. Am nevoie în continuare de sprijinul dumneavoastră, vreau să fiu reales preşedinte executiv al organizaţiei judeţene pentru ca, împreună cu domnul preşedinte Paul Stănescu, să ne ducem la capăt obiectivele politice şi administrative pe care le-am început, în urmă cu mulţi ani. Rămân însă alături de echipa de la Slatina şi o voi sprijini cu toate puterile mele”, a reliefat Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here