Deputatul Emil Moţ, noul preşedinte al PSD Slatina. Cine mai face parte din conducerea organizaţiei

Deputatul Emil Moţ a fost ales, joi seară, în cadrul conferinţei municipale a PSD Slatina, noul preşedinte al organizaţiei. În discursul de după alegeri, acesta a declarat că, la alegerile locale din 2016, social-democraţii vor câştiga Primăria Slatina şi că vor avea majoritate în consiliul local. „La vară PSD va avea primar şi consiliul local la Slatina”, a spus noul lider al organizaţiei municipale.

Preşedintele în exerciţiu al PSD Slatina, Marius Oprescu, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat în fruntea organizaţiei pe care o conducea de şase ani, în locul său fiind ales de către delegaţii la conferinţă deputatul Emil Moţ, propus în funcţie chiar de Oprescu. „Deşi nu fac parte din comisia de propuneri, îmi permit să îl propun chiar eu pentru funcţia de preşedinte al PSD Slatina pe Emil Moţ”, a spus Marius Oprescu. Propunerea sa a fost votată în unanimitate de delegaţii prezenţi în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, care a găzduit evenimentul. 
 
„Este greu să vii după Marius Oprescu la conducerea PSD Slatina. Să rămânem la fel de uniţi şi puternici, însă, şi împreună să continuăm să construim Slatina. Noi nu am câştigat bătăliile politice de până acum doar pentru că am fost în politică, ci pentru că am fost aproape de oameni, pentru că am muncit pentru ei. La vară PSD va avea primar şi consiliu local la Slatina”, a declarat, după alegeri, deputatul Emil Moţ.
 

În funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei a fost ales Marius Iancu, în vreme ce actualului primar interimar al Slatinei, Emil Popa, i-a revenit funcţia de secretar executiv. Funcţiile de vicepreşedinte vor fi ocupate în următorul mandat de Adrian Bărbulete, Cristina Tomireanu, Ionuţ Ivan, Gigi Vâlceleanu, Paul Pavlovici, Adrian Iordache, Florin Bît, Florin Dumitrescu, Constantin Antonescu şi Corina Sulger. Printre membrii noului birou politic municipal se regăsesc Bogdan Apostoliceanu, Ion Vătrai, Florin barbu, Victor Tiţa, Gheorghe Floricică, Mariana Matei, Vera Rachina şi Cătălin Uşurelu.

De la eveniment nu au lipsit fostul preşedinte al PSD Olt, Paul Stănescu, deputaţii Alexandru Stănescu, Dan Ciocan, Virgil Delureanu şi Florin Iordache, cu toţii vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene. La masa prezidiului s-au mai aflat vicepreşedinţii PSD Olt Ion Bozgă, Mihai Braneţ, Renică Diaconescu, Ioan Nedelea, Petre Idoraş şi Longin Drăghicescu, Mariana Matei, Marin Postolache şi mai noul membru al PSD Cătălin Rotea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here