Paul Stănescu, despre Vâlcov: „Să nu uităm c-a fost promotorul noului Cod Fiscal. Nimeni nu e însă mai presus de lege”

Prezent, miercuri seară, la conferinţa municipală a PSD Slatina, care şi-a desemnat un nou preşedinte în persoana deputatului Emil Moţ, fostul preşedinte al PSD Olt, Paul Stănescu, l-a reamintit, în discursul său, pe fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov, lăudându-l pentru importanţa pe care a avut-o la elaborarea primei variante a noului Cod Fiscal. 
 
Aducând în discuţie realizările Guvernului Ponta, Paul Stănescu a vorbit, printre altele, şi despre noul Cod Fiscal ca despre una dintre cele mai mari reuşite ale actualului executiv cu care acesta va rămâne în istorie. Aici Stănescu l-a reamintit pe Darius Vâlcov în calitate de promotor al noului Cod Fiscal, prima variantă. 
 
„Noul Cod Fiscal şi de Procedură Fiscală va fi motorul dezvoltării economiei româneşti, iar Guvernul Ponta va rămâne în istorie ca guvern pe timpul căruia a fost promulgat. Eu am fost şi adeptul primei variante a Codului şi nu trebuie să îl uităm pe Darius Vâlcov, promotorul lui. Îmi pare foarte rău de ceea ce i se întâmplă, dar nimeni nu este mai presus de lege”, a declarat Paul Stănescu.  
 
Fostul primar al Slatinei şi ministru al Finanţelor Publice, Darius Vâlcov, a fost trimis în judecată anul acesta într-un dosar de corupţie, alături de ex-primarul municipiului-reşedinţă de judeţ Minel Prina, de fostul director al SC Imobiliare Consloc SRL Slatina Lucian Şuşală şi de oamenii de afaceriPetre Bogdan Timofte şi Constantin Cristian Tomescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here