Dragnea cere excluderea din PSD a lui Daniel Predoiu (Caracal), care s-a declarat admirator al lui Hitler

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a cerut, joi, excluderea din partid a caracaleanului Daniel Predoiu după ce acesta s-a declarat admirator al lui Adolf Hitler pe pagina sa de Facebook. „Dacă vrea să-l iubească pe Hitler, să îl iubească din afara partidului”, a declarat Dragnea.

Liderul social-democraţilor s-a arătat indignat de fapta colegului său de la Olt după ce în presa centrală a apărut informaţia conform căreia Daniel Predoiu a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu Adolf Hitler şi mesajul „Începe să-mi fie dor de unul dintre cei mai puternici lideri ai omenirii”.

De asemenea, intrând în dialog cu alte persoane, social-democratul caracalean o întreabă pe una, tot pe site-ul de socializare: „Dumneavoastră aţi cunoscut vreo rasa de oameni mai distrugătoare şi mai perversă decât jidanii?”

Imediat ce a fost informat despre mesajele xenofobe şi antisemite ale lui Predoiu, şeful PSD a luat atitudine, cerând excluderea lui Predoiu din partid. 

„Am avut o discuţie chiar înainte cu preşedintele organizaţiei PSD Olt şi i-am cerut să convoace biroul judeţean pentru ca acest domn să fie exclus din partid. PSD nu este un partid antisemit şi în partidul nostru nu pot fi membri cu convingeri antisemite. Dacă vrea să-l iubeasca pe Hitler, să îl iubească din afara partidului. Dacă nu îl exclude PSD Olt, îl excludem noi de la Bucureşti”, a spus Dragnea, citat de bn24.ro, site-ul care a publicat informaţia.

Daniel Predoiu este un om de afaceri din Caracal, membru al PSD, fost vicepreşedinte al UNPR Caracal. „Asta nu l-ar scoate cu nimic în evidenţă, dacă nu ar fi un admirator declarat al lui Adolf Hitler”, scriu, ironic, jurnaliştii de la bn24.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here