Caracaleanul Daniel Predoiu a fost exclus din PSD la solicitarea organizaţiei locale

Omul de afaceri caracalean a fost exclus, joi, din PSD după ce a postat pe pagina sa de Facebook mesaje xenofobe şi antisemite. 

Forurile de conducere judeţene ale Partidului Social Democrat Olt s-au întrunit, de urgenţă, astăzi, 10 septembrie şi au hotărât, cu unanimitate de voturi, excluderea din rândurile PSD a lui Daniel Predoiu, se arată într-un comunicat remis presei, joi seară, de PSD Olt.

„Această decizie a fost adoptată la solicitarea organizaţiei PSD Caracal, cea care a propus excluderea acestuia. Hotărârea a fost luată în urma postărilor xenofob – rasiste şi antisemite făcute de către acesta pe o reţea de socializare online”, se mai arată în comunicat.

Organizaţia PSD Olt se dezice şi condamnă în totalitate astfel de acţiuni, solicitând organelor abilitate să ia măsurile ce se impun dacă, în urma verificărilor, se constată că legea a fost încălcată, mai spun social-democraţii olteni.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a cerut, joi, excluderea din partid a caracaleanului Daniel Predoiu după ce acesta s-a declarat admirator al lui Adolf Hitler pe pagina sa de Facebook. „Dacă vrea să-l iubească pe Hitler, să îl iubească din afara partidului”, a declarat Dragnea.

Liderul social-democraţilor s-a arătat indignat de fapta colegului său de la Olt după ce în presa centrală a apărut informaţia conform căreia Daniel Predoiu a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu Adolf Hitler şi mesajul „Începe să-mi fie dor de unul dintre cei mai puternici lideri ai omenirii”.

De asemenea, intrând în dialog cu alte persoane, social-democratul caracalean o întreabă pe una, tot pe site-ul de socializare: „Dumneavoastră aţi cunoscut vreo rasa de oameni mai distrugătoare şi mai perversă decât jidanii?”

Imediat ce a fost informat despre mesajele xenofobe şi antisemite ale lui Predoiu, şeful PSD a luat atitudine, cerând excluderea lui Predoiu din partid. 

„Am avut o discuţie chiar înainte cu preşedintele organizaţiei PSD Olt şi i-am cerut să convoace biroul judeţean pentru ca acest domn să fie exclus din partid. PSD nu este un partid antisemit şi în partidul nostru nu pot fi membri cu convingeri antisemite. Dacă vrea să-l iubeasca pe Hitler, să îl iubească din afara partidului. Dacă nu îl exclude PSD Olt, îl excludem noi de la Bucureşti”, a spus Dragnea, citat de bn24.ro, site-ul care a publicat informaţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here