Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina scoate la concurs treizeci de posturi de asistente şi infirmiere

Deficitul major de asistente medicale existent la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va fi uşor diminuat după ce Consiliul Judeţean Olt a aprobat scoaterea la concurs a 30 de posturi pentru angajarea de noi cadre medii.
 
Informaţia a fost confirmată de managerul spitalului, Andrei Iordache, care a precizat că în cel mult o lună va fi organizat concursul pentru ocuparea posturilor. 
 
„Avem deficit de asistente pe mai multe secţii. Am primit aprobarea din partea Consiliului Judeţean Olt să scoatem la concurs treizeci de posturi de asistente şi infirmiere. Cel mai probabil, într-o lună va fi organizat concursul”, a declarat Andrei Iordache, citat de Gazeta Nouă.
 
Deficitul de cadre medicale medii este unul cu mult mai mare, directorul de îngrijiri medicale, Aniela Necşulescu, afirmând că spitalul ar avea nevoie de nu mai puţin de 300 de asistente şi infirmiere.
 

„La nivelul spitalului slătinean sunt, la acest moment, 840 de asistente, dar am avea nevoie de 1.140. Rezultă un deficit de trei sute de asistente pe toate secţiile spitalului, însă cele mai mari probleme sunt la Terapie Intensivă, Chirurgie şi Gastroenterologie”, a spus Aniela Necşulescu, potrivit Gazeta Nouă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here