POLITICĂ / Schimbări surprinzătoare în conducerea unor organizaţii din cadrul PSD Olt

În cadrul a două organizaţii ale PSD Olt au avut loc schimbări de conducere în ultima vreme. Este vorba de PSD Slatina, unde locul de preşedinte al lui Marius Oprescu a fost luat de deputatul Emil Moţ şi de Organizaţia de Pensionari, unde Florea Mitroi a fost înlocuit, la alegerile de joi, cu mai cunoscutul Marin Posstolache, fost director al SC Aceti SA ş fost viceprimar al Slatinei. La şefia femeilor social-democrate şi la cea a tineretului social-democrat liderii au rămas aceeaşi.

După ce, miercuri, preşedintele în exerciţiu al PSD Slatina, Marius Oprescu, a fost înlocuit de deputatul Emil Moţ, ales la propunerea lui Oprescu, care a ales să nu mai candideze pentru încă un mandat, propunându-l el însuşi pe Moţ, vineri un alt lider a fost înlcuit în funcţie. Este vorba de Florea Mitroi, preşedinte al Organizaţiei de Pensionari din cadrul PSD Olt, în locul căruia a fost ales Marin Postolache, fost director al SC Aceti SA, sub mandatul de primar Gheorghe Păunescu, şi fost viceprimar al Slatinei.

În schimb, la conducerea Organizaţiei a Femeilor Social-Democrate Olt a rămas Felicia Man, iar în fruntea Tinerilor Social-Democraţi Olt a rămas Ionuţ Ivan.

Ultima rundă de alegeri interne va avea loc la sfârşitul acestei luni, când pesediştii judeţului vor alege o nouă conducere la nivelul PSD Olt, funcţie pentru care şi-a anunţat candidatura fostul lider al organizaţiei Paul Stănescu, care în mai 2015 a demisionat din toate funcţiile politicie în gest de solidaritate cu Liviu Dragnea, retras din funcţia de preşedinte executiv al PSD în urma condamnării primite, în primă instanţă, în dosarul referendumului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here