Tineri din Balş, arestaţi după ce ar fi spart mai multe sedii de firme şi locuinţe, dar şi un oficiu poştal

Doi tineri din Balş au fost reţinuţi, luni, de poliţişti, apoi arestaţi preventiv pentru furt calificat după ce ei ar fi spart, împreună cu alţi doi tineri, mai multe sedii de societăţi comerciale, dar şi un oficiu poştal, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de câte zeci de mii de lei. O parte din bunuri a şi fost găsită la domiciliile celor patru, în timpul unor percheziţii.

Potrivit poliţiştilor, cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, ar fi operat în perioada iunie – septembrie 2015, când ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 40.000 lei dintr-un spaţiu aparţinând unei societăţi comerciale, un oficiu poştal şi două locuinţe de pe raza oraşului Balş. După cercetări, poliţiştii bălşeni au descins, luni, la domiciliile celor patru tineri, unde au găsit mai multe bunuri despre care există suspiciunea că ar fi fost furate.

„În urma percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri, respectiv flexuri, bormaşini, radiocasetofoane auto, despre care există suspiciunea că provin din furturile comise pe raza oraşului Balş”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Doi dintre tineri, respectiv Raj Alin Mihai şi Fernando Tufan, au fost reţinuţi, luni, pentru 24 de ore. Ulterior, ei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de furt calificat după ce magistraţii Judecătoriei Balş au admis propunerile procurorilor în acest sens.

În acţiunile de percheziţie poliţiştii din Balş au fost sprijiniţi de SAS din cadrul Inspectoratul Judeţean de Poliţie Olt şi de jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here