Fiul procurorului Noajă de la Parchetul Olt, judecat pentru trafic de droguri, nu scapă de gratii

Fiul procurorului Ştefan Noajă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, Bogdan Noajă, trmis în judecată pentru trafic de droguri, rămâne după gratii după ce magistraţii olteni i-au respins, săptămâna trecută, cererea de revocare a măsurii arestării preventive.

Judecătorii Tribunalului Olt au respins şi cererea de înlocuire a arestului preventiv cu o altă măsură preventivă mai puţin severă formulată de prietenul lui Noajă, Vasile Pădureţu, şi el judecat în acelaşi dosar pentru aceeaşi faptă.

„Respinge cererea de revocare a măsurii arestării preventive formulată de inculpatul NOAJĂ IOAN BOGDAN ca nefondată. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu o altă măsura preventivă mai puţin severă formulată de inculpatul PĂDUREŢU VASILE, ca nefondată”, se arată în încheierea pronunţată în Camera de Consiliu a Tribunalului Olt.  Decizia nu este definitivă, cei doi inculpaţi având drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare.

Fiul procurorului Ştefan Noajă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, Bogdan Noajă, şi prietenul acestuia, Vasile Pădureţu, au fost trimişi în judecată , în mai 2015, de procurorii DIICOT Olt, sub acuzaţia de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic ilicit de droguri de risc, şi efectuarea fără drept şi cu intenţie, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cei doi se află în arest preventiv din data de 6 mai, instanţa respingându-le toate solicitările de înlocuire a acestei măsuri cu o alta mai puţin severă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here