Simona Halep a pierdut la Wuhan contra locului 66 WTA

Simona Halep a pierdut meciul contra jucătoarei Johanna Konta( locul 66 WTA), scor 3-6, 6-3, 5-7, în “optimile” circuitului de la Wuhan, după ce jucătoarea britanică a revenit surprinzător în decisiv, transmite digisport.ro.

După un prim set în care Simona a încercat să revină în fața adversarei sale, se pare că jucătoarea britanică s-a acomodat mai ușor cu suprafața terenului, aceasta reușind să o învingă pe Halep cu un prim game încheiat cu scorul de 3-6.

Game-ul doi a început cu un scurt avantaj al jucătoarei românce, aceasta fiind egalată în setul al 2-lea. În următoarele seturi Halep a alergat foarte bine , aceasta câștigând game-ul cu 6-3.

În cel de-al trei-lea game al partidei, Simona a început surprinzător de bine, aceasta ajungând să o domine pe Konta cu scor de 5-1. Chiar dacă Simona mai avea nevoie de un singur game pentru a câștiga, Konta a avut o revenire spectaculoasă. Aceasta a reușit să revină de la 5-1 la scorul de 5-7.

Cu această înfrângere în fața britanicei Johanna Konta, Simona Halep părăsește competiția în “optimile” turneul din China. 
Recompensa pentru calificarea în optimi la turneul de Wuhan este de 26.000 de euro și 105 puncte WTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here