SLATINA / Lucrările de modernizarea a străzii Mihail Kogălniceanu, aproape de final

Primăria municipiului Slatina anunță că, până la jumătatea lunii viitoare, se vor încheia lucrările de modernizare a străzii Mihail Kogălniceanu. Proiectul constă în reabilitarea atât a suprafeţei carosabile, cât şi a trotuarelor de pe ambele părţi ale străzii.

Potrivit poiectului, va fi reabilitată o suprafață de 210 metri liniari, practic întreaga arteră, cu tot cu trotuarele de pe ambele sensuri. 

Trotuarele vor fi pavate cu plăci din granit, iar partea carosabilă va fi reabilitată prin asfaltare și amplasarea unei bande exterioare de circa 40 de centimetri din piatră cubică, delimitarea stradă-trotuar urmând să se facă cu borduri din granit pe ambele părți. 

Valoarea proiectului se ridică la suma de 582.334 fără TVA, execuție și proiectare. „După finalizarea lucrărilor, strada Mihail Kogălniceanu va căpăta un aspect civilizat și în acest perimetru, în ton cu zona Centrului Istoric reabilitată în urmă cu doi ani. Prin realizarea acestui proiect va crește siguranța în traficul rutier și pietonal, conferind zonei, totodată, și un aspect civilizat”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Mugurel Manea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here