Prefectul de Olt a dat căldură în spitale şi şcoli. Cum a procedat reprezentantul guvernului în judeţ

Prefectul de Olt a cerut autorităţilor competente să demareze alimentarea cu căldură atât a şcolilor, cât şi a tuturor spitalelor din judeţ. Solicitarea a fost respectată.

Având în vedere temperaturile scăzute înregistrate în ultima perioadă, prefectul de Olt, Silviu Neacşu, a solicitat Inspectoratului Școlar Județean și Direcției de Sănătate Publică luarea măsurilor necesare pentru asigurarea căldurii în unitățile de învățământ și cele spitalicești din județ.

„În acest moment, conform datelor furnizate de către Inspectoratul Școlar Județean Olt, au fost încălzite 40 de unități de învățământ, școli și grădinițe, în cadrul locațiilor respective considerându-se necesară această măsură”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Olt. La nivelul județului este asigurat în integralitate combustibilul necesar pentru încălzirea tuturor unităților de învățământ în sezonul rece 2015-2016, se mai arată în documentul citat.

„La nivelul unităților spitalicești, conform celor precizate de către Direcția de Sănătate Publică Olt, agentul termic este furnizat în toate unitățile din județ”, a precizat prefectul Silviu Neacşu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here