Opt lideri ai galeriei FC Rapid, reţinuţi pentru loviri şi alte violenţe, tulburarea ordinii publicii şi uz de armă fără drept

Opt lideri ai galeriei FC Rapid au fost reţinuţi, joi, după ce au fost duşi la sediul Secţiei 5, în legătură cu un scandal izbucnit în 21 iulie, la baza Pro Rapid, soldat cu mai mulţi răniţi, potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax.

Cei opt sunt: Gheorghe Răducanu, Liviu Ungureanu, zis Bocciu, Eugen Stan, zis Boxeru, Daniel Ungureanu, supranumit Van Damme, Petre Ionescu, zis Petre de la Moară, Valentin Fifială, zis Finuţu, Paul Unoi şi Baltazar Vlad – au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, pentru loviri şi alte violenţe, tulburarea ordinii publicii şi uz de armă fără drept.

La data de 21 iulie, mai multe echipaje ale Secţiei 5 au ajuns la baza sportivă Pro Rapid, după ce, în jurul orei 20.00, ar fi avut loc un incident violent între mai muţi suporteri ai echipei de fotbal Rapid Bucureşti. În timpul conflictului s-ar fi fost folosit şi un pistol cu bile de cauciuc, de o persoană care nu mai avea dreptul să îl deţină. 

În urma acelor altercaţii, Jandarmeria Capitalei a dat amenzi în valoare totală de 18.000 de lei şi interdicţii pe stadioane timp de un an unui număr de 19 suporteri rapidişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here