Luptă între aluminişti şi bugetari pe funcţiile de conducere ale „Cartel ALFA” Olt. Lista pretendenţilor

Mai mulţi sindicalişti locali vor candida, miercuri, la alegerile unui nou Birou Executiv al Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor „Cartel ALFA” – Filiala Olt. Lupta se dă între două tabere, respectiv între sindicaliştii de pe platforma industrială a Slatinei, în special de la Alro SA, şi cei din structurile sindicale ale poliţiştilor, care reprezintă domeniul bugetar.
 
Alegerile programate pentru miercuri vor avea loc după ce mandatul actualului Birou Executiv al filialei a expirat, dar şi în urma decesului, anul trecut, al celui care asigura preşedinţia filialei, Constantin Boerescu.
 
Funcţia de preşedinte al „Cartel ALFA” Olt este disputată de doi sindicalişti: Tiberiu Nagy, vicepreşedinte al Sindicatului Liber ALRO Slatina (omul consilierul judeţean Ioan Popa, care conduce sindicatul), reprezentând zona industrială, şi Cristel Ioţu de la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), care reprezintă sectorul bugetar. 
 
De asemenea, Biroul Executiv „Cartel ALFA” are trei posturi de vicepreşeinte pentru care vor intra în luptă patru persoane: Ion Comănescu de la Sindicatul Prelucrarea Aluminiului din cadrul fostei IPA (actualmente secţie a ALRO), care a mai fost preşedinte al filialei înainte de mandatul lui Constantin Boerescu, Octavian Mateescu, liderul Sindicatului APIA Olt, Nicolae Roibu, omul consilierului judeţean Constantin Popescu (zis Edi), preşedintele Sindicatului „Aluministul” de la ALRO, şi Dumitru Mitroi, din cadrul Sindicatului Mecanicilor de Locomotivă Piatra Olt, unde ocupă funcţia de vicepreşedinte. 
 
Pentru funcţia de secretar al filialei candidează Marinela Ana, preşedinta Sindicatului TESA din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.  

3 COMENTARII

  1. Cum adica omu lu ala , omul celuilalt ? D-aia nu mai avem sindicate , ca si astia s-au mancat intre ei ca animalele , pe malai . Altii au tradat si au intrat in politica , ca grangurii astia de la Alro , tradatori de cand ii stiu , platiti de Dobra pe vremuri ca sa taca din gura , platiti de rusi acum tot pentru aia . Niste c …….. i .

  2. Nagy este mediocru, nu poate conduce o miscare sindicala pentru ca nu se poate conduce nici singur, este condus de Popa. Comanescu este un analfabet cu aere, un parvenit crescut la umbra unui Gagiu fara scrupule. Nicu Roibu nu are experienta necesara printre acesti rechini semidocti si poate „beneficia” de sfaturile neinsipirate ale protectorului sau Edy Popescu. Mitroi conduce locomotiva sindicala cum spun politistii pe la bautele organizate de Marinescu la Ambasador. Cristel Iotu va fi izolat si se va murdari pe pantofi cand face pipi. In rest, au de pierdut membrii de sindicat care nu pot avea in frunte un lider care sa nu-i tradeze !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here