Doi adolescenţi din Radomireşti au fost loviţi de tren. Unul dintre ei, transferat la Craiova în comă

Doi adolescenţi din comuna Radomireşti, de 15, respectiv 16 ani, au fost loviţi de un tren, luni după-amiază, în gara din localitatea de domiciliu. Ei au fost acroşaţi de un marfar care circula din sens opus după ce ar fi sărit de pe scara trenului de persoane cu care circulau. Mai grav rănit a fost tânărul de 16 ani, care a fost preluat în stare de inconştienţă de un elicopter SMURD şi transferat la Spitalul Craiova.

Potrivit primelor informaţii, cei doi adolescenţi, elevi la un liceu din Caracal, se întorceau acasă. În staţia din Radomireşti tinerii nu au mai avut răbdare ca trenul să oprească în gară, ci au sărit de pe scară, chiar dacă din sens opus venea un marfar. Cei doi au fost acroşaţi de celălalt tren, unul dintre ei fiind rănit mai grav. 

La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD care l-a preluat pe băiatul de 16 ani în stare de inconştienţă, cu mai multe răni. „Echipajul SMURD a preluat un băiat în vârstă de 16 ani, inconştient, cu traumatism cranio-cerebral acut şi plagă la ochiul drept. Al doilea băiat, aproximativ de aceeaşi vârstă, a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de ambulanţă, conştient, cu traumatism la mâna dreaptă. Acesta a fost asistat medical la faţa locului, refuzând transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Adolescentul mai grav rănit a fost transportat la Spitalul Caracal. În jurul orelor 17.20, el a fost preluat de elicopterul SMURD şi trasferat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Craiova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here