Liberalii au, de luni, organizaţie de pensionari şi la Stoeneşti. Seniorii comunei, sărbătoriţi la zi onomastică

Liberalii au, de luni, organizaţie de pensionari şi la Stoeneşti. O dată cu constituirea acesteia a fost aleasă şi conducerea organismului, asigurată de un preşedinte, un prim-vicepreşedinte, un secretar general, un vicepreşedinte şi un secretar adjunct. Pentru că evenimentul a avut loc în ziua Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, mai mulţi vârstnici care poartă numele sfântului au fost sărbătoriţi şi au primit cadouri, iniţiativă pusă la cale de preşedintele PNL Stoeneşti, Ştefan Văduva, şi de liberala Dorina Geagănă. 
 
Organizaţia de pensionari şi vârsta a treia (OPV3) din cadrul PNL Stoeneşti, nou-constituită, îl are ca preşedinte pe Ioan Mitu. Din conducere mai fac parte un prim-vicepreşedinte, un secretar general, un vicepreşedinte şi un secretar adjunct. La eveniment au fost prezenţi şi liderii OPV3 Olt, Ioan Bădescu şi Aurel Roşu. Pentru că evenimentul a avut loc în ziua Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, mai mulţi vârstnici din localitate care poartă numele sfântului au fost sărbătoriţi şi au primit cadouri, iniţiativă pusă la cale de preşedintele PNL Stoeneşti, Ştefan Văduva, şi de liberala Dorina Geagănă. 
 
„De atenţia noastră s-au bucurat 15 persoane care poartă numele Dumitru, printre acestea numărându-se şi persoane nedeplasabile din motive de sănătate; am fost la ele acasă pentru a le înmâna cadourile, pentru că toţi cei sărbătoriţi au primit cadouri”, a declarat liderul PNL Stoeneşti, Ştefan Văduva.
 
În aceeaşi zi la nivelul localităţii a fost constituit şi Grupul de iniţiativă ,,Respect seniorilor din comuna Stoeneşti”, un organism creat tot la iniţiativa lui Ştefan Văduva şi care are rolul de a organiza diverse activităţi sociale şi acţiuni prilejuite de anumite evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here