Ziua oraşului Piatra-Olt, sărbătorită în ritmurile lui Nicu Paleru, Petrică Mâţu Stoian, Anna Lesko şi Pepe

Cea de a XIII-a ediţie a Zilei Oraşului Piatra-Olt s-a desfăşurat, luni după-amiază, chiar de Sfântul Dumitru, patronul spiritual al localităţii.

La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, printre care: vicepreşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, prefectul Silviu Neacşu, deputaţii Emil Moţ şi Daniel Bărbulescu, inspectorul şcolar general Felicia Man sau Cătălin Rotea, directorul Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor.

Ca în fiecare an, autorităţile locale au premiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, pe scena amplasată în centrul oraşului urcând şi interpreţi şi dansatori din localitate.

„Din fericire, anul acesta a fost ceva spectaculos, cea mai reuşită manifestare cultural-artistică care s-a desfăşurat de-a lungul timpului şi nu ştiu dacă vom mai avea şansa şi pe viitor să organizăm o astfel de acţiune. Conform tradiţiei, astăzi au evoluat pe scenă copiii de la şcolile din Piatra Olt, după aceea clasa de la Piatra Olt a Şcolii Populare de Arte şi Meserii Slatina, care funcţionează pe lângă Consiliul Judeţean Olt şi au venit câţiva copii dansatori de la Brâncoveni. 13 familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost şi ele premiate, iar în deschiderea spectacolului au susţinut recitaluri câteva talente locale”, a declarat Tudor Udrescu, primarul oraşului.

Seara s-a încheiat cu concertele susţinute de Nicu Paleru, Petrică Mâţu Stoian, Mihai Mărgineanu, Anna Lesko şi Pepe.

Sursa: Gazeta Nouă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here