Numărul olimpicilor premiaţi de CJ Olt s-a mărit. Lista completă şi valoarea premiilor

Consiliul Judeţean Olt va aloca peste 16.000 de lei pentru premierea unor elevi care în decursul acestui an au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şi la concursurile şcolare naţionale şi naţionale, care, din eroare, nu s-au regăsit pe lista celor premiaţi deja de autorităţi. Premii vor primi şi profesorii îndrumători ai copiilor. Festivitatea de premiere va fi organizată miercurea viitoare, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean.

Este vorba de 26 de elevi şi sportivi şi de şapte profesori îndrumători care, deşi trebuia să se regăsească pe lista mare a elevilor şi dascălilor merituoşi care au fost deja premiaţi în 14 septembrie, organizatorilor le-a „scăpat” numele acestora. Prin urmare, întruniţi, joi, în şedinţa ordinară a lunii, aleşii judeţului au aprobat alocarea a 16.300 de lei pentru premierea şi a acestor elevi.

„Sunt mai mulţi elevi şi profesori care, din eroare, ei nu au fost introduşi pe listă. Şi atunci venim acum cu o completare pentru premierea lor”, a explicat Marius Oprescu, vicepreşedintele CJ Olt.

Printre elevii şi sportivii care nu s-au regăsit pe lista iniţială de numără Rebeca Cecilia Dărstaru, de la  Şcoala Gimnazială „Eugen Ionescu” Slatina, care a obţinut premiul special la Olimpiada Internaţională de Lectură (va primi un premiu în valoare de 4.000 lei), Alexandru Marin, de la Clubul Sportiv Şcolar Caracal (locul II la Campionatul Naţional de Kaiac Canoe – Juniori 2, lot naţional – va primi de la CJ Olt 800 lei) şi Andrei Daniel Matei, de la Clubul Sportiv Caracal (locul III la Campionatul naţional de atletism juniori 2, proba de 1.500 m – va fi premiat cu 600 lei). Noua listă mai cuprinde următoarele nume: Alina Nicoleta Constantin, Laura Georgiana Neacşa şi Maria Emanuela Sultana, toate eleve în clasa a X-a la Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” din Slatina, fiecare dintre ele obţinând menţiune şi clasându-se pe locul 4 la nivel naţional la Olimpiada Naţională a Animatorilor, Alexandra Gabriela Matei, elevă în clasa a VII-a la Şcoala Gimnazială „Eugen Ionescu” Slatina, deţinătoare a unui premiu special la Olimpiada Naţională de Lectură, Bianca Mili Sfătosu, elevă în clasa a X-a, care a câştigat premiul special la Olimpiada Naţională de Limbă şi Literatură Română – toate acestea urmând să primească premii în valoare de 400 lei fiecare. Alte 15 eleve sportive de la CSS Caracal care au obţinut premiul I la Campionatul Naţional de Handbal – Juniori 2, vor primi câte 300 de lei de la CJ Olt pentru performanţele lor. Este vorba de Floriana Branişte, Bianca Dinuţ, Cristina Dăogaru, Ioana Maria Niţu, Andra Ţălu, Nicoleta Ristea, Andreea Stângă, Alexandra Bojan, Florentina nemoianu, Ana Stoica, Maria Fugaru, Ioana Kelemen, Teodora Stan, Georgiana Ivănescu, Simona nedeianu, Andreea Radu, Lorena Cacoveanu şi Narcisa Ciobanu. 

Câte un premiu în valoare de 500 lei vor primi dascăli îndrumători şi antrenorii sportivi care s-au ocupat de pregătirea copiilor, respectiv Carolina Maria Guraliuc, Beatrice Daniela Bucur şi Nicolae Slujitoru (cu toţii de la  Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” din Slatina), Mariana Lişteveanu (de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu Slatina), Claudia L. Olteanu, Mirela vanea şi Ionel Zdurcea (de la Clubul Sportiv Şcolar Caracal).

Festivitatea de premiere va fi organizată miercurea viitoare, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, începând cu ora 12.00, în prezenţa autorităţilor administraţiei publice judeţene şi a conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here