FOTO / Constructorul care a câştigat licitaţia a demarat lucrările de reabilitare la Maternitatea Slatina

Constructorul care a câştigat licitaţia privind reabilitarea Blocului Materno-Infantil din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a demarat în forţă lucrările de execuţie, la scurt timp după ce a semnat contractul cu beneficiarul.

După semnarea contractului, beneficiarul va emite, la începutul săptămânii viitoare, ordinul de începere a lucrărilor. 
 
 
 
Investiţia presupune modernizarea şi recompartimentare a etajelor 3 şi 4, unde funcţionează Neonatologia, şi a etajelor 7 şi 8, unde funcţionează Pediatria. 
 
 
 

Reabilitarea celor patru etaje presupune înlocuirea tâmplăriei interioare, desfiinţarea unor pereţi pentru mărirea unor spaţii din cadrul secţiei Neonatologie şi Terapie Intensivă, refacerea finisajelor la pereţi şi tavane, montarea de tapet din fibră de sticlă şi refacerea pardoselilor.

 

 

 

Potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobaţi anul trecut de aleşii judeţului, durata de realizare a investiţiei este de 21 de luni, iar finanţarea va fi asigurată de Consiliul Judeţean Olt şi de Ministerul Sănătăţii.

 

 
 
Licitaţia a fost câştigată de SC Diamant Grup SRL, în asociere cu SC Confort Grup SRL Slatina, având cel mai mic preţ, respectiv aproape 2,9 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here