Crimă în comuna Ştefan cel Mare: Un bărbat şi-a ucis mama în bătaie după o ceartă violentă

Un bărbat de 54 de ani, din localitatea olteană Ştefan cel Mare, şi-a bătut mama până a ucis-o. Tragicul eveniment s-a petrecut miercurea trecută, după o ceartă violentă între cei doi. Femeia a murit în noaptea de joi spre vineri, din cauza leziunilor provocate. Ucigaşul a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Crima s-a consumat miercuri după-amiază, în jurul orei 16.00, când, băut fiind, bărbatul s-a certat crunt cu mama sa. Văzând negru înaintea ochilor de furie, fiul a început s-o lovească repetat în zona capului pe femeie, atât cu pumnii, cât şi cu obiecte dure. Victima a murit în noaptea de joi spre vineri din cauza rănilor provocate.

„S-a reţinut că în data de 28.10.2015, în jurul orei 16.00, in urma unor discuţii contradictorii şi pe fondul consumului de alcool, numitul G.R.E., în vârstă de 54 de ani, din com. Ştefan cel Mare, jud. Olt, a agresat-o pe mama sa – G.G., în vârstă de 73 de ani, din aceeaşi localitate, lovind-o de mai multe ori în zona capului, lovituri în urma cărora victima a decedat în noaptea de 29/30.10.2015, ora 03.05”, se arată îtr-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Din concluziile preliminare întocmite de medicii legisşti a rezultat că s-au constatat multiple leziuni traumatice la cap, echimoze numeroase la nivelul membrelor superioare şi inferioare, „leziuni care s-au putut produce la data de 28.102015 prin mecanismul de lovire cu şi de corpuri dure”. În urma autopsiei efectuate sâmbătă, s-a stabilit că „moartea victimei G.G a fost violentă şi s-a datorat edemului cerebral, consecinţa unui traumatism cranio – cerebral acut închis”.
 

Vineri procurorii au dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de omor în acest caz, făptaşul fiind reţinut în aceeaş zi pentru 24 de ore. Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a solicitat, sâmbătă, arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, cerere admisă de magistraţi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here