Clubul Rotary Slatina a dus la cinematograf 100 de copii din mediul rural

Clubul Rotary Slatina a oferit, joi, un film gratis la cinematograf pentru 100 de copii din mai multe localităţi rurale, elevi cu rezultate şcolare remarcabile. Este al treilea an consecutiv când rotarienii slătineni organizează o astfel de acţiune.

Acţiunea face parte dintr-un proiect iniţiat în urmă cu trei ani sub genericul „Cu premianţii la cinematograf”. Cei 100 de copii, din localităţile Cungrea, Sâmbureşti, Ipoteşti şi Verguleasa, au vizionat un film 3D la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.
„Acest proiect a devenit deja tradiţie a Clubului Rotary Slatina, membrii clubului fiind interesaţi ca un număr cât mai mare de copii din sate şi comune din judeţul Olt, care nu au avut deloc sau foarte rar posibilitatea vizionarii unui film la cinematograf, să poată trăi o experienţă frumoasă. La această ediţie au participat 100 de copii din localităţile Cungrea, Sâmbureşti, Ipoteşti şi Verguleasa”, a declarat preşedintele clubului, radu Ioniţă. 
 
După vizionarea filmului, copiii au primit din partea rotarienilor brelocuri personalizate.
 
Organizaţia Rotary International este o organizaţie mondială, cu aproape două milioane de membri, structuraţi în peste 30 de mii de cluburi din 170 de ţări. Sub deviza „A servi mai presus de sine”, organizaţia cultivă prietenia şi bunăvoinţa şi militează pentru ajutor şi pentru buna înţelegere între oameni.
 

Clubul Rotary Slatina, înfiinţat în urmă cu 16 ani, a desfăşurat şi desfăşoară proiecte pentru comunitatea locală în diverse domenii precum sănătatea, educaţa, domeniul social etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here