Charlie Sheen a confirmat că a fost diagnosticat cu HIV. Actorul a păstrat secretul ani de zile plătind persoanele care știau despre boala sa

Actorul Charlie Sheen (50 de ani) este infestat cu HIV, acesta ținând acest lucru secret, timp de mulți ani.

Prezent într-o emisiune, actorul a recunoscut oficial că are HIV, acesta spunând că a luat virusul acum aproximativ 4 ani, dar nu știe precis cum a făcut acest lucru. 

Ulterior, starul, care s-a lăudat că s-a culcat cu mai mult de 5.000 de femei, ar fi mărturisit unor apropiați că este bolnav de HIV. Aceste lucruri au ajuns în presa din Statele Unite, iar National Enquirer a stat de vorbă cu 10 persoane, pe care le-au supus la teste poligraf, pentru a fi siguri că aceste afirmații sunt adevărate.

Potrivit aceleiași surse, starul ar fi expus cel puțin patru femei virusului mortal, una dintre acestea fiind și fosta sa soție, Brooke Mueller, cu care are doi gemeni.

„Am avut o criză psihotică după ce am luat droguri cu el. Nu am suportat ideea aș fi luat HIV. Acum 6 luni am fost diagnosticată cu o boală la ochi, iar după, am aflat că Charlie e posibil să-mi fi dat HIV”, a spus Brooke Mueller.

Potrivit unei cunoștințe a starului, „cea mai mare frică a lui Charlie e că lumea nu își va aminti de el ca un mare actor, ci ca un om care a fost infectat cu HIV”.

O altă persoană dintre cele care au vorbit cu jurnaliștii a afirmat că Charlie ar fi cheltuit milioane de dolari pentru a se asigura că secretul său rămâne în siguranță, acesta plătind și 13.000 de dolari pe lună pentru a cumpăra tăcerea unei fete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here