Începe evaluarea Spitalului Judeţean Slatina pentru acreditare. Angajaţii au muncit pe rupte pentru reuşită

Wee-kend plin pentru angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, care au muncit pe rupte pentru ca toate detaliile să fie puse la punct înaintea sosirii comisiei de acreditare. Începând de luni şi până pe 27 noiembrie, spitalul slătinean va fi evaluat în vederea obţinerii acreditării.

O comisie de specialişti va petrece această săptămână în cel mai mare spital din judeţ, vizita având drept scop evaluarea spitalului slătinean în vederea acreditării. Astfel, evaluatorii vor urmări toate aspectele, vor sta de vorbă cu pacienţii, cu şefii de secţii, cu asistentele. Aceştia vor face şedinţe de informare şi vor anunţa responsabilii spitalului despre vulnerabilităţile găsite la SJU Slatina.

Pentru că această comisie se va găsi de luni până vineri la spitalul slătinean, angajaţii spitalului au avut un weekend plin, încercând ca totul să fie pus la punct până vin evaluatorii.

„S-a lustruit, s-au pus afişe, s-a muncit non-stop pentru că de luni începe evaluarea în vederea acreditării”, a spus directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Cătălin Pătru.

Vizita este aşteptată de câţiva ani la Slatina, iar reprezentanţii spitalului sunt optimişti şi sunt convinşi că unitatea medicală va fi acreditată cu maximum de încredere, mizând foarte mult pe investiţiile care s-au făcut în ultima perioadă, dar şi pe specialiştii aduşi. (Autor: Florentina Ştefan Ciobanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here