Revista de cultură OLTART, editată de asociaţia cu acelaşi nume, a împlinit patru ani

Revista de cultură OLTART, editată de asociaţia cu acelaşi nume din Slatina, cu sprijinul editurii Hoffman, a împlinit patru ani. Anunţul a fost făcut de scriitorul C. Voinescu, cel care a şi înfiinţat publicaţia şi care trudeşte, din poziţia de redactor-şef, la apariţia fiecărui număr.

„Am pornit la drum cu patru ani în urmă și am ajuns la numărul 13, cu sprijinul prețios și constant al EDITURII HOFFMAN, fără de a cărei bunăvoință tipărirea revistei de cultură OLTART nu ar fi fost posibilă. Cum, de asemenea, nici redactarea ei nu ar fi fost posibilă fără contribuția valoroasă și angajată a multor condeieri autentici ai Oltului, a acelor forțe intelectuale ale locului, convinse de menirea adevărată a acestui proiect cultural, pentru că, trecând peste orgolii mai mici sau mai mari, au venit și au rămas lângă noi. Îi veți întâlni pe toți în paginile OLTART, postat număr de număr în acest spațiu. Și, desigur, OLTART nu ar fi ajuns aici fără cititori, nu foarte numeroși, dar constanți și selecți. Am fost încurajați și de aprecierile pozitive ale unor prestigioase reviste literare din țară. Tuturor le mulțumesc în numele redacției OLTART”, a postat pe Facebook C. Voinescu.

Cel mai recent număr al revistei (octombrie – decembrie) cuprinde texte semnate de Aurelian Titu Dumitrescu, Simona Dumitrache, Paul Aretzu, Dorin Popescu, Petre Gigea-Gorun, Liviu Ioan Stoiciu, Viorel Dianu, Florin Popescu, Maria Ionică, Dorin Teodorescu(+), Silviu Gorjan, Teodor Firescu, Virgil Dumitrescu, Florentina Claudia Balaş, Dumitru Botar, Luminiţa Mişu, Cornel Niculae, Dumitru Ţicleanu, Gheorghe Gorincu, Cristina Botez, Dan Eugen Dumitrescu, A.C. Mirea, Nicolae Rogobete şi C. Voinescu. Acest număr conţine reproduceri după picturile lui Iulian Stancu şi ale Andreei Dosinescu. Revista poate fi achiziţionată de la chioşcurile de ziale din Slatina, dar se poate procura şi online de la www.librariahoffman.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here