Amenzi de zeci de mii de lei de la poliţiştii olteni într-o singură zi pentru, comerţ ilegal

Poliţiştii din Olt acţionează, în această perioadă, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale nelegale care apar în preajma Sărbătorilor de iarnă. În urma unei acţiuni desfăşurate joi au oamenii legii aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de cira 24.000 lei. 

Poliţişti de la structurile de investigare a criminalităţii economice, ordine publică şi poliţie rutieră au acţionat, pe raza judeţului Olt, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor de natură economico-financiară şi protejarea populaţiei împotriva unor practici comerciale de natură să ducă la comercializarea unor produse alimentare neconforme.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii olteni au verificat 24 de societăţi comerciale şi 16 persoane fizice şi au constatat cinci infracţiuni, dintre care două de evaziune fiscală.

Ca urmare a neregulilor depistate, au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora ridicându-se la 23.900 lei.

Totodată, ca măsură complementară în cadrul dosarelor penale întocmite şi a sancţiunilor contravenţionale aplicate, au fost confiscate produse alimentare (produse de panificaţie şi legume), în valoare totală de 544 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here