Luminile de Sărbători au fost aprinse mai devreme în Slatina. Ce surprize au pregătit autorităţile

Primăria municipiului Slatina a aprins instalația de iluminat festiv mai devreme anul acesta decât se anticipase inițial, moment petrecut în seara de 1 Decembrie.

Anul acesta este pentru prima dată în ultimii trei ani când municipalitatea a alocat bani pentru achiziționarea de instalații noi de iluminat specifice Sărbătorilor de Iarnă, iar municipalitatea a decis ca luminile să fie aprinse mai devreme decât se hotărâse iniţial. Momentul s-a petrecut în seara de 1 decembrie, în jurul orei 17.30.

 

Autorităţile municipiului-reşedinţă de judeţ s-au îngrijit ca slătinenii să se bucure iarna aceasta de diverse traverse conținând fulgi de zăpadă, sfere luminoase, șiruri luminoase cu leduri, țurțuri luminoși în culorile albastru, roșu și alb-cald. În centrul oraşului va trona un brad înalt patru metri, alături de cinci arcade luminoase înalte de trei metri şi cu o lungime de cinci metri. Nu va lipsi, evident, Moș Crăciun.

„Noile ornamente pentru iluminatul festiv de iarnă au fost montate pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, dar și pe esplanada din centrul orașului, acolo unde a fost amenajat Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Mugurel Manea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here