Consiliul Judeţean Olt, premiat pentru rolul activ în dezvoltarea regiunii transfrontaliere România-Bulgaria

Consilliul Județean Olt a primit, săptămâna trecută, premiul pentru cea mai activă organizație în cadrul parteneriatului RO-BG, din domeniul cercetării-dezvoltării-inovării, parteneriat realizat prin intermediul proiectelor finanțate prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

Dinstincția a fost acordată în cadrul celei de-a doua ediții a Premiilor RINNO-ROMÂNIA, la secțiunea Autorități Publice Locale, care a avut loc în Bănie, în Sala Albastră a Universității din Craiova.

Ceremonia a fost organizată de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, prin Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare (ANCSI), în cadrul proiectului RINNO – Un model de întărire a beneficiilor cooperării regionale transfrontaliere dintre România și Bulgaria, Cod MIS-ETC 168, finanțat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

La eveniment au participat Prof. Univ. Dr. Claudiu Dănișor, rector al Universității din Craiova, conducerea ANCSI și reprezentanți ai organizațiilor și autorităților din întreaga regiune transfrontalieră România-Bulgaria.

Premiul Consiliului Județean Olt i-a fost înmânat Danielei Lungu, Șef Serviciu Dezvoltare Regională.

”Acest premiu reprezintă o recunoaștere a activității Consiliului Județean Olt pentru dezvoltarea regiunii transfrontaliere România-Bulgaria și obligă, în continuare, Consiliul Județean Olt să inițieze și să promoveze noi proiecte pentru dezvoltarea acestei regiuni”, a declarat Daniela Lungu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here