După circa două luni de absenţă, Florin Ciocan a revenit în funcţia de şef al Casei de Sănătate Olt

La mai bine de două luni după ce a fost revocat din funcţie, în rând cu ceilalţi şefi ai caselor de asigurări de sănătate din ţară, în urma reactualizării indicatorilor de performanţă, Florin Ciocan a revenit de curând, în regim de interimat, în funcţia de preşedinte-director general al CAS Olt. 

Florin Ciocan a precizat că a fost repus în funcţie cu delegaţie până la organizarea concursului pe post.
„Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a emis o decizie, în data de 26 noiembrie, prin care mi-a fost delegată funcţia de preşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate Olt, până la organizarea concursului pe acest post. Nu se ştie încă data la care va fi organizat acest concurs, valabil şi pentru celelate posturi similare din ţară. Ştim doar că organizarea lui, ca şi demiterea noastră din luna septembrie, intervine o dată cu schimbarea indicatorilor de performanţă, capitol care a trebuit adus la zi deoarece cuprindea date ce nu mai erau valabile în urma unor procese, precum apariţia cardului naţional de sănătate”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Florin Ciocan.
 
În cele două luni de absenţă a acestuia interimatul funcţiei a fost asigurat de directorul economic al instituţiei, Teodora Oprea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here