Deputatul Dumitru Niculescu, unul dintre cei mai activi parlamentari de Olt în acest mandat

Deputatul de Olt Dumitru Niculescu s-a numărat, anul acesta, printre cei mai activi perlamentari olteni atât în teritoriu, respectiv în colegiul 5 în care a fost ales, cât şi în parlament.

Demnitarul a avut, în 2015, nu mai puţin de 36 de interpelări la adresa miniştrilor şi nouă luări de cuvânt în plenul Camerei Deputaţilor, punându-şi semnătura pe nouă iniţiative legislative.

De la începutul mandatului, Dumitru Niculescu a participat la 64 de iniţiative legislative, 66 de întrebări şi interpelări, dar şi 28 de luări de cuvânt în plenul Camerei Deputaţilor. Ales pe listele Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) în colegiul 5, deputatul a rămas, anul acesta, independent, pentru ca apoi să încerce să schimbe lucrurile în bine în judeţ din partea UNPR.  

Cel mai dureroase momente pe care parlamentarul le-a trăit, aşa cum el însuşi mărturiseşte, au fost cele în care a primit oameni în audienţă la biroul parlamentar din Caracal.

„Este vorba de oameni care mi-au cerut ajutorul pentru a putea supravieţui, oameni care nu au loc de muncă şi care, astfel, trăiesc experienţe greu de imaginat. Am ajutat cât am putut, dar nu aceasta este soluţia. Soluţia este crearea de noi locuri de muncă, pentru că doar ele sunt sursele traiului de zi cu zi pentru toţi oamenii. Aceasta este direcţia pe care guvernele anterioare trebuia să îşi prioritizeze acţiunile, aceasta este direcţia în care trebuie să acţioneze actualul Guvern Cioloş. Iar pentru asta trebuie ca nivelul investiţiilor să crească”, a declarat Dumitru Niculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here