ȘOC la Hollywood: Angelina Jolie și Brad Pitt DIVORȚEAZĂ! Actrița l-a ÎNȘELAT

E șoc la Hollywood după ce s-a aflat că cel mai mediatizat cuplu e în pragul divorțului! Revista “National Enquirer” anunţă că Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt la un pas de divorţ. Motivul: Angelina l-a înşelat pe soţul ei.

De mai bine de o lună, Angelina se află în Cambodgia, acolo unde lucrează la un nou film. Potrivit revistei americane, aici i s-ar fi aprins călcâiele după un membru al echipei de producţie. În cea mai recentă ediţie, “National Enquirer” scoate la iveală mai multe imagini în care Angelina apare foarte des în compania unui bărbat necunoscut, acesta fiind cel pentru care a “uitat” de căsnicia sa.

Potrivit publicaţiei, după doar 15 luni de la căsătorie, Jolie şi Pitt sunt hotărâţi să semneze actele de divorţ şi urmează să înceapă o adevărată bătălie pentru averea impresionantă de 480 de milioane de dolari şi pentru custodia celor şase copii.

Angelina Jolie şi Brad Pitt formează un cuplu de zece ani. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului “Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood “Brangelina”, s-au căsătorit în vara anului 2014 şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox (născut în august 2001, în Cambodgia), Zahara (născută în ianuarie 2005, în Etiopia) şi Pax (născut în noiembrie 2003, în Vietnam) – şi trei biologici: Shiloh (născută în mai 2006) şi gemenii Knox şi Vivienne (născuţi în iulie 2008).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here