Un căruţaş din Crâmpoia a pus pe jar zeci de pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari. Ce a păţit omul

Un bărbat din localitatea Crâmpoia a pus pe jar, luni seară, zeci de pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari ai serviciului pentru situaţii de urgenţă al comunei după ce, din cauza ceţii foarte dese, s-a rătăcit cu căruţa pe câmp.

 
Omul, în vârstă de 50 de ani, a plecat la lăsarea întunericului cu căruţa în câmp pentru treburi care ţin de gospodărie. Ceaţa foarte deasă a făcut ca bărbatul să-şi piardă orientarea în spaţiu. Speriat că nu mai găseşte drumul spre casă, bărbatul a cerut ajutorul forţelor de intervenţie la 112.
 

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de primă intervenție și comandă, încadrate cu 10 pompieri și s-a solicitat sprijin Poliției Crâmpoia, Jandarmeriei și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. 

 
„Din informațiile furnizate la 112 de bărbat, acesta a plecat la câmp, cu căruța, înainte de lăsarea întunericului, s-a rătăcit din cauza ceții și nu a mai reușit să se întoarcă la domiciliul din comuna Crâmpoia”, a povestit plutonierul major Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. 
 
Salvatorii s-au constituit în trei echipe şi, cu forțe și mijloace ale ISU Olt și SVSU Crâmpoia, au plecat în căutarea celui rătăcit. Bărbatul a fost găsit, într-un final, la aproximativ șase kilometri de comuna Crâmpoia. 
 
„Bărbatul se afla cu căruța blocată într-un șanț, conștient, fără urme de traumă, cu atac de panică. El a fost condus de echipele de intervenție la sediul Primăriei Crâmpoia”, a mai precizat Alin Băsăşteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here