Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Vădăstriţa a incendiat locuinţa părinţilor săi

Un bărbat de 35 de ani din localitatea Vădăstriţa a incendiat, luni seară, locuinţa părinţilor săi, cel mai probabil în urma unui conflict. Doar intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca clădirea să nu fie făcută scrum.

Focul a fost pus într-o cameră şi în scurt timp flăcările au cuprins mai multe obiecte din încăpere. Anunţat imediat, evenimentul a pus pe jar pompierii Gărzii Vişina, care s-au deplasat în cel mai scurt timp la faţa locului cu o autospecială de stingere.
 

„Pompierii Gărzii Vișina au intervenit luni, 14 decembrie, în jurul orei 19.30, în comuna Vădăstrița, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unui bărbat. Salvatorii au găsit în flăcări bunurile dintr-o cameră de locuit, cu posibilitate de extindere la întreaga casa. Incendiul a fost lichidat, în limitele găsite, fiind distruse obiecte de mobilier și textile aflate în cameră”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, pompierii au ajuns la concluzia că focum a fost pus intenţionat de fiul proprietarilor. „Cauza probabilă a incendiului este folosirea intenționată a sursei pentru a genera incendiu. Din primele cercetări a reieşit faptul că fiul proprietarului, în vârstă de 35 de ani, ar fi incendiat bunurile din locuință”, a mai spus reprezentantul ISU Olt.
 
De caz se ocupă acum poliţiştii, care înearcă să stabilească contextul în care a fost provocat incendiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here