Pensiile vin mai devreme în decembrie. Ce se întâmplă dacă titularii nu sunt găsiţi acasă

Şi anul acesta pensiile vin mai devreme în decembrie, ţinând cont că vârstnicii au nevoie de bani pentru cumpărăturile de Crăciun. Pensionarii care primesc veniturile prin Poştă şi care nu vor fi găsiţi acasă de poştaş îşi pot ridica banii de la ghişeele poştale până în data de 30 decembrie, inclusiv. 

Casa Judeţeană de Pensii Olt anunță că plata drepturilor bănești care se achită prin intermediul caselor teritoriale de pensii a început din de 14 decembrie. 
„Toate pensiile care se distribuie prin intermediu C.N. Poșta Română S.A. vor fi achitate înainte de sărbători, în intervalul 14 decembrie – 24 decembrie, inclusiv. În acest scop, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poștale au fost modificate”, a declarat directorul Casei Judeţene de Pensii Olt, Iulian Smarandache. 

În ceea ce îi priveşte pe beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu, aceştia sunt anunţaţi că plata drepturilor este asigurată la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 30 decembrie, în cazul celor avizaţi la domiciliu.

Drepturile bănești care se distribuie prin intermediul băncilor sunt achitate la termenele stabilite în convențiile pe care Casa Naţională de Pensii Publice le are încheiate cu aceste bănci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here