Consilierul local Ion Vătrai ia locul lui Sorin Brătoi în AGA de la SC Slatina Industrial Parc SA

Locul lăsat liber de fostul liberal Sorin Brătoi în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Slatina Industrial Parc SA, după ce acesta a demisionat din calitatea de consilier local, a fost luat de un alt ales local care va reprezenta aici interesele Consiliul Local Slatina, respectiv de Ion Vătrai (PSD).

Înlocuirea a fost aprobată în şedinţa ordinară de miercuri a Consiliului Local Slatina, aleşii municipiului-reşedinţă de judeţ aprobând în acest sens un proiect de hotărâre care modifică un act normativ din 2013.

„Articolul 4 pct.3 din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Slatina nr.386/12.09.2013, se modifică, în sensul desemnării d-lui Ion Vătrai, în locul d-lui Brătoi Sorin Cristian, care să facă parte din Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Slatina Industrial Parc SA”, se arată în proiectul adoptat miercuri.

Sorin Brătoi a renunţat la mandatul de consilier local în urma scandalurilor pe care deputatul Gigel Ştirbu, co-preşedinte al PNL Olt, le-a provocat în PNL Olt cu scopul de a-l impune în poziţia de candidat al partidului la funcţia de primar al Slatinei pe Marius Bălaşa, Sorin Brătoi a fost eliminat de parlamentar şi din funcţia de co-preşedinte al PNL Slatina, funcţia revenindu-i, de asemenea, lui Marius Bălaşa.

„Motivul este că în acest moment nu mă mai regăsesc în partid şi nu vreau să înşel aşteptările cetăţenilor care m-au votat, şi nici nu îmi irosesc potenţialul şi experienţa politică pentru cauze pierdute. Cine este obişnuit cu produsele contrafăcute să şi le asume şi, de asemenea, să le asigure şi sprijin logistic”, declara, imediat după demisie, Sorin Brătoi. Ulterior, acesta a părăsit cu totul PNL şi a devenit membru PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here