Minor de 15 ani din Slatina, găsit spânzurat într-un foişor. El ar fi suferit o depresie după ce tatăl său a decedat

Un minor de 15 ani din Slatina a fost găsit spânzurat, sâmbătă seară, într-un foişor situat pe strada Cazărmii. La sosirea echipajului SMURD, minorul era fără suflare. Potrivit unor surse neoficiale, băiatul ar fi recurs la gestul extrem după ce ar fi suferit o puternică depresie în urma decesului tatălui său.

Tragedia a fost descoperită în jurul orei 18.00. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj SMURD, dar şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, însă, din păcate, cadrele medicale nu au mai face nimic să salveze victima. Copilul a fost găsit spânzurat cu un fular.

„Copilul a fost găsit spânzurat cu un fular de un foişor. Victima era decedată la sosirea echipajelor medicale, decesul fiind constatat de medicul de la Ambulanţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

La faţa locului a ajuns şi medicii legişti, dar şi organele de cercetare, care au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la decesul minorului.

„O echipă operativă a Poliţiei s-a deplasat la faţa locului unde în urma cercetărilor au identificat victima. Este vorba de un băiat în vârstă de 15 ani din municipiul Slatina. Nu există urme de omor. Urmează ca, în urma necropsiei, să se stabilească condiţiile în care a avut loc evenimentul şi cauza clară a decesului”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Potrivit unor surse neoficiale, băiatul ar fi recurs la gestul extrem după ce ar fi suferit o puternică depresie în urma decesului tatălui său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here