Accident soldat cu cinci persoane în Coteana. Printre victime se numără o gravidă în luna a şasea

Un accident cu trei autoturisme implicate, soldat cu nu mai puţin de cinci victime, s-a petrecut duminică dimineaţă în localitatea olteană Coteana. Printre victime se numără şi o gravidă în luna a şasea, care a fost preluată de o ambulanţă.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 10.00, pe DJ 546, pe raza localităţii Coteana, în accident fiind implicate trei autoturisme. Potrivit poliţiştilor, accidentul a fost de o provocată de o şoferiţă neatentă care la o intersecţia nu a acordat prioritate unui alt autoturism care circula regulamentar.

„La data de 20 decembrie, ora 09.35 , pe raza comunei Coteana, V. Florea, de 45 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea autoturismul, pe direcția Slatina – Mărunței, la intersecția cu un drum comunal, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar, din direcția opusă, de C. Nicolae, de 26 ani, din comuna Mărunței, și a intrat în coliziune cu acesta. În urma coliziunii, autoturismul condus de C. Nicolae a fost proiectat într-un autoturism condus de T. Florin, de 37 ani, din comuna Coteana”, a declarat ofiţerul de relaţii cu presa al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Din accident, a rezultat rănirea conducătorului auto V. Florea, a trei pasagere în autoturismul acestuia, N. Ioana, de 56 ani, din comuna Vlădila, V. Victoria, de 39 ani, și V. Daniela, de 21 ani, ambele din municipiul Slatina, precum și a unei pasagere în autoturismul condus de C. Nicolae, C.Ana, de 24 ani, din comuna Mărunței, toți transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD şi de la Ambulanţă. „În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme. La faţa locului au fost găsire cinci victime rănite uşor, printre care o femeie însărcinată în luna a şasea. Aceasta a fost preluată de echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu. 

Conducătorii auto implicaţi nu consumaseră alcool. În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Circulaţia a fost oprită vreme de mai multe zeci de minute în zonă, pentru ca echipajele de salvare.să poată interveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here