Tragedie în a doua zi de Anul Nou în Olt: Un bărbat din Dobrosloveni a murit în flăcări după ce locuinţa i-a luat foc

Tragedie în localitatea olteană Dobrosloveni, unde un bărbat a murit în flăcări după ce în locuinţa sa a izbucnit un incendiu. Focul a fost localizat şi lichidat în aproximativ o oră de pompieri. Focul ar fi pornit de la ţigară.

Omul avea 63 de ani şi a murit intoxicat cu fum, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 10.00, într-una dintre camerele casei. La faţa locului au ajuns pompierii de la Caracal cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Echipele medicale au început imediat manevrele de salvare a victimei. Din păcate, pentru proprietarul locuinţei nu s-a mai putut face nimic pentru a fi readus la viaţă. 

„Proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 63 de ani, a fost găsit decedat prin intoxicare cu fum”, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor olteni.

Incendiul a fost localizat şi lichidat în aproximativ o oră de pompierii caracaleni. „În camera în care a izbucnit incendiul au ars un pat, o comodă tv, un şifonier şi mai multe materiale textile”, a mai precizat Alin Băsăşteanu.

Pompierii spun că incendiul ar fi pornit de la o ţigară. 

Tragedia de la Dobrosloveni vine la doar două zile după ce un bărbat din comuna Tia Mare a ajuns la spital cu arsuri de gradul II şi IV pe 80% din suprafaţa corpului după ce a încercat să se sinucidă dându-şi foc cu ajutorul unor cartoane. Evenimentul s-a petrecut în ultima zi a anului trecut. Transportată la Spitalul Caracal, victima a fost transferată ulterior cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arşi din Capitală. Bărbatul de 66 de ani a încercat să-şi ia singur viaţa după ce, în ajunul Crăciunului, alte cinci persoane s-au sinucis. Printre acestea se numără un adolescent de 15 ani din Slatina, găsit în ştreang într-un foişor de pe strada Cazărmii după ce băiatul suferise o puternică depresie provocată de decesul tatălui său, şi poetul slătinean George Vaiman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here