Spitalul Judeţean Slatina scoate la concurs mai multe posturi de asistent medical debutant. Află detalii

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs încă 10 posturi de asistent medical generalist debutant pentru mai multe secţii cu deficit de cadre medicale. Dosarele de înscriere pot fi depuse la Serviciul RUNOS al spitalului până la 13 ianuarie. Concursul se va desfăşura în zilele de 21 ianuarie (proba scrisă) şi 26 ianuarie (interviul). 

Două posturi scoase la concurs sunt pentru Secţia Oncologie Medicală, trei posturi – pentru Serviciul Primire / Externare a bolnavilor, alte două posturi – pentru Blocul Operator (central). Câte un post de asistent medical debutant au fost scoase la concurs pentru Cabinetul Alergologie şi Imunologie Clinică, Cabinetul Nefrologie şi Săli Tratamente.

Concursul constă în trei probe, respectiv verificarea dosarelor, programată pentru ziua de 15 ianuarie, porba scrisă (21 ianuarie) şi proba de interviu (26 ianuarie). Dosarele de înscriere pot fi depuse la Serviciul RUNOS al spitalului până la 13 ianuarie.

Condiţiile de participare, actele necesare la înscriere şi bibliografia solicitată de organizatori pot fi consultate AICI.

În data de 14 ianuarie va avea loc proba scrisă şi pentru concursul de ocuparea a funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, mandatul actualului manager al instituţiei sanitare, Andrei Iordache, care ocupă funcţia de şase ani, urmând să expire la finalul acestei luni. Persoanele interesate mai au la dispoziţia doar două zile pentru înscriere, perioada de înscrieri expirând în data de 7 ianuarie. 

Detalii amănunţite despre acest concurs pot fi consultate AICI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here