Concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Slatina are un singur candidat: Elena Vişan

Singurul candidat care s-a înscris la concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina este directorul financiar-contabil al unităţii sanitare, Elena Vişan, informează OLT-ALERT, citând surse apropiate mediului medical. De altfel, Elena Vişan a intrat vineri în concediu de odihnă, probabil pentru a se pregăti de concurs.
 
Deşi perioada de înscrieri a început în 14 decembrie 2015, singurul candidat care vizează postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina şi-a depus dosarul în ultima zi de înscriere, respectiv joi, 7 ianuarie. Surse apropiate mediului medical au declarat pentru OLT-ALERT că persoana care s-a înscris la concurs este actualul director financiar contabil al instituţiei sanitare, Elena  Vişan. 
 
După aproape patru ani la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, mandatul de manager deţinut de Andrei Iordache va expita în data de 27 ianuarie. Concursul pentru ocuparea postului va debuta cu proba scrisă, care va avea loc în 14 ianuarie, urmând ca pe 18 ianuarie să fie organizată proba de interviu. Ca să ajungă în faţa comisiei de examen, candidatul înscris la concurs trebuie să fie declarat admis în urma verificării dosarului de înscriere, care se va derula în perioada 8 – 10 ianuarie. Candidatura va putea fi contestată în 11 ianuarie, urmând ca în 12 şi 13 ianuarie să fie soluţionate eventualele contestaţii. 
 
În 19 ianuarie, la o zi după susţinerea interviului, se vor afişa rezultatele concursului, care vor rămâne definitive după depunerea şi soluţionarea eventualelor contestaţii. În 22 ianuarie ar trebui să se ştie dacă spitalul are un nou manager sau dacă va fi reluat concursul.
 
Pentru a se pregăti pentru concurs, Elena Vişan a intrat, vineri, în concediu de odihnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here