Casă distrusă de flăcări în localitatea olteană Vâlcele. Proprietarul locuinţei a fost transpotat la spital

Un bărbat din comuna olteană Vâlcele a ajuns, vineri, la Urgenţe după ce locuinţa i-a luat foc. Din fericire, omul nu a fost transportat la spital cu rani, ci doar din cauza unui atac de panică. Focul a pornit de la scurt-circuit electric.
 
Incendiul a izbucnit în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Slatina cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. 
 
„Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit vineri, 08 ianuarie, în jurul orei 14.00, în comuna Vâlcele, sat Bărcănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unui bărbat. Militarii au găsit în flăcări acoperișul casei și bunurile din interior, cu posibilitate de propagare la o anexă a locuinței și la casa învecinată. Proprietarul locuinței, în vârstă de 68 de ani, a suferit un atac de panică și a fost transportat la UPU Slatina. Pompierii au reușit lichidarea incendiului după mai bine de o oră de intervenție continuă. Au ars acoperișul casei pe circa 40 mp, două uși, trei geamuri, obiecte de mobilier și echipamente electronice și electrocasnice”, a declarat purtătorul de cuvânt al inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu. 
 
Cauza probabilă a izbucnirii incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, a fost un scurtcircuit electric produs la cablul electric al unui frigider.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here