Reacţia lui Liviu Dragnea, liderul PSD, după moartea primarului din Tătuleşti, împuşcat în inimă la vânătoare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis condoleanţe familiei primarului din Tătuleşti, Lucian Istrate, care a murit sâmbătă după ce a fost împuşcat în inimă la o partidă de vânătoare organizată în extravilanul localităţii. 

„Am aflat cu mare tristeţe despre tragicul accident în urma căruia şi-a pierdut viaţa Lucian Istrate, destoinicul primar al comunei Tătuleşti din judeţul Olt. Mă alătur tuturor colegilor din Biroul Permanent Naţional, dar şi  membrilor PSD din ţară în a transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate, alături de toată compasiunea  noastră şi gândurile de alinare. Îi vom păstra cu toţii o vie amintire şi ne vom ruga pentru odihna veşnică a celui care a fost un om demn, bun profesionist, un coleg şi prieten adevărat!”, afirmă Dragnea, într-un comunicat remis, sâmbătă, AGERPRES, citată de presa cetrală.

Primarul din Tătuleşti a murit sâmbătă după ce a fost împuşcat la o partidă de vânătoare unde participa nu ca vânător, ci ca gonaci. El a fost împuşcat în inimă de un bărbat din Piteşti. Medicii de la Ambulanţă care au intervenit pentru salvarea victimei nu au putut decât să constate decesul edilului. Poliţia a demarat cercetări pentru omor din culpă.

Lucian Istrate avea 49 de ani, era membru al PSD şi se afla la al treilea mandat de primar al comunei Tătuleşti. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here