Fiul celui care l-a ucis accidental pe primarul din Tătulești, împuşcat mortal de un adolescent care se juca cu o armă

Vânătorul care l-a împușcat mortal sâmbătă pe primarul comunei oltene Tătulești, Dan Fota, a trecut, în urmă cu șapte ani, printr-un eveniment similar. Fiul său a murit în 2009, la șase ani și jumătate, împușcat de un adolescent cu care se juca în timp ce se afla în vacanță la bunici, potrivit viceprimarului din Tătuleşti, Ștefan Marius Petruț, citat de Agerpres. 

Fiul vânătorului a fost împușcat în cap de un băiat în vârstă de 14 ani, vecin cu bunicii copilului. Accidentul s-a produs în locuința unor vecini, unde un adolescent a folosit o armă de vânătoare deținută legal de către tatăl lui. În septembrie 2010, el a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru omor și la plata unor daune civile către familia victimei. 

Primarul localităţii oltene Tătuleşti, Lucian Istrate, a fost împuşcat mortal, sâmbătă, de un prieten, în timpul unei partide de vânătoare autorizate. Tragicul eveniment s-a petrecut pe un fond de vânătoare din zona localităţii Tătuleşti. În urma unui apel la 112, către locul evenimentului au plecat un echipaj SMURD, dar şi o echipă medicală de la Ambulanţă. Între timp, victima a fost urcată într-o maşină particulară care a plecat spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Ambulanţa s-a întâlnit cu autoturismul care îl transporta pe edil în zona localităţii Jitaru. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, fiind nevoiţi doar să constate decesul edilului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here