De necrezut: Ce s-a întâmplat în ziua în care Marian Vasile a demisionat din funcţiile deţinute în Mişcarea Populară

Chiar în ziua în care a anunţat că demisionează din toate funcţiile politice deţinute în Mişcarea Populară, Marian Vasile, care luni a renunţat la calităţile de preşedinte al MP Olt, secretar executiv la nivel naţional al partidului, responsabil regional al acestei formaţiuni politice pe zona Olteniei şi la cea de lider al organizaţiei locale Studina, şi-a lansat un nou CD cu piese muzicale, politicanul fiind cunoscut şi ca un cantautor îndrăgostit de muzica uşoară, în special de cea cu influenţe folk.

De fapt, nu a fost vorba de o lansare ca eveniment în sine, politicianul-artist împărţind tuturor jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă organizată luni câte un CD cu piesele interpretate de el, înainte de a-şi anunţa demisia din poziţiile structurilor de conducere pe care le deţinea în cadrul Mişcării Populare. Nu este pentru prima oară când Marian Vasile face un asemenea cadou jurnaliştilor. Un CD cu piese interpretate de politician a apărut în urmă cu câţiva ani, discul de atunci conţinând şi cântecul intitulat „Singur şi trist”, piesă compusă de Marian Vasile în urmă cu peste 20 de ani şi la care făcea referire în 2013, când spunea, într-o conferinţă de presă organizată cu puţin timp înainte de a fi exclus din PDL, că se simte exact ca atunci când a compus piesa. Cântecul nu lipseşte nici din noul CD, întărind similitudinea între tristeţea pe care o trăia atunci în politică şi cea pe care o trăieşte acum. 

„Singur şi trist”, după ce a oferit CD-ul jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă, Marian Vasile a anunţat că se retrage din toate funcţiile deţinute în Mişcarea Populară. El şi-a motivat gestul spunând că nu se mai regăseşte în proiectul Mişcării Populare. Rămâne, totuşi, membru al partidului, susţinând că nu a demisionat din funcţii pentru a pleca spre alt partid. 

Deşi a spus că nu neînţelegerile cu secretarul general al MP Olt, fostul senator Marin Bobeş, a fost motivul real al demisiei sale, Marian Vasile a vorbit şi despre un puci pe care fostul parlamentar, împreună cu alte persoane, l-au încercat împotriva sa. În puciul derulat cu puţin înaintea Crăciunului ar fi fost implicat şi fostul viceprimar al Slatinei Gabriel Diaconu, ieşit nu demult din puşcărie, unde şi-a ispăşit o pedeapsă de câţiva ani pentru fapte de corupţie. De altfel, Marian Vasile susţine că nu este pentru prima oară când Marin Bobeş ar fi încercat să îl înlăture de la conducere şi că de fiecare dată ar fi eşuat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here